Ейч Ел Би България, спечелели голям проект…

декември 19, 2013

Ейч Ел Би България, спечелели голям проект на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда, на стойност 849 хил.лв. – 19.12.2013г.

Ейч Ел Би България сключи договор с Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) за одит на проект: „Изпълнение на дейности по закриване и рекултивиране на общински депа за битови отпадъци, които не отговарят на нормативните изисквания” финансиран по оперативна програма Околна среда. При изпълнението на проекта Ейч Ел Би България ще проверява изпълнението на проекта на ниво 48 общини в цялата страна. Общата стойност на проекта е 849 хил. лв. и срок на изпълнение 24 месеца.

Ейч Ел Би България спечели проекта въпреки голямата конкуренция на пет водещи одиторски компании в страната – на второ и трето място се класираха КПМГ България и Делойт Одит. Предложението на Ейч Ел Би България бе оценено с най- висока оценка, като Комплексната оценка на офертите бе 70% за оценка на техническото предложение и 30% на ценовото предложение.

Повече информация за възложителя на проекта може да намерите на интернет страница на ПУДООС pudoos.bg

Get in touch
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy